• image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

O nas

Tradicija izdelovanja domačih mesnih izdelkov izhaja iz časa pradedka iz leta 1935, po preselitvi iz Primorske v Prekmurje. Pradedek Rafael se je ukvarjal s vzrejo prašičev in govedi, ter predeloval meso v poltrajne in tranje izdelke. Oče Štefan Somi je znan mesar v Občini Lendava. Dragocene izkušnje se prenašajo iz roda v rod in se ob upoštevanju zakonitosti združijo v vrhunsko kvaliteto izdelkov. Smo družinsko podjetje ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo mesnih izdelkov. Naše izdelke vseskozi izboljšujemo in jih prilagajmo okusom in željam strank.

V našem podjetju se zavedamo pomena zdravega načina prehranjevanja. Z uporabo izdelkov brez konzervansov ostane jedilnik kakovosten, tak, kot so ga bili navajeni nekoč naši starši, ko še ni bilo toliko konzervansov v hrani, ki obremenjujejo organizem . Kvalitetno meso, je vrhunska surovina in osnova za doseganje želene kvalitete, naših izdelkov.

Že vse od začetka poslovanja in delovanja dejavnosti naše družine se opiramo na razvoj ter na kvaliteto surovine. Svoje izdelke izdelujemo le iz mesa, prirejenega na slovenskem področju od domačih pridelovalcev prašičev. S tem je zagotovljena kvaliteta naših izdelkov in za tem stojimo s svojim imenom.

 

Naša vizija je, da s celovito ponudbo, strokovnostjo, visoko kakovostjo storitev ter nenehnim učenjem želimo postati prepoznavni ponudnik domačih mesnih izdelkov v celotni Sloveniji in izven nje. Mesnine Somi.